ViaLabor

- Gisella Wessels

Coaching

"De pracht van de mensheid ligt niet in mens zijn, maar in menselijk zijn."

- Gisella Wessels

Coaching

"De pracht van de mensheid ligt niet in mens zijn, maar in menselijk zijn."

- Gisella Wessels

Werkgevers

Particulieren

Als kanker je raakt

Als Coach

Als coach ben ik recht door zee, nuchter en een tikkie direct. Jouw actuele coachvraag staat centraal en is het startpunt voor onze gesprekken.

Mijn intentie is om jou praktische tools of inzichten te bieden die je de rest van je leven niet meer vergeet en je blijvend verder helpen. Veel cliënten geven dat ook terug in hun evaluatie na een traject. De opbrengst van coaching moet herkenbaar zijn.

Ik betrek de natuur graag bij onze coachgesprekken. Hoe kan het ook anders als je gevestigd bent in het groene Apeldoorn?

Persoonlijke ontwikkelvraagstukken, begeleiding bij herstel en re-integratie, loopbaancoaching. Kwaliteit van leven en/of werken verbeteren. Daarvoor kun je bij mij terecht.

Werkgever, wat doe je als privé werk raakt?

Je medewerker komt aan je bureau met een privé of werk kwestie waarvan je niet zeker weet wat jouw rol kan zijn. Een helpende hand, een schouder, het proces begeleiden of achterover leunen? 

Bij verlies van gezondheid, werk of dierbaren, ofwel ingrijpende levensgebeurtenissen, vragen zorg, herstel en verwerking veel aandacht van je medewerker. Maar ook van jou als werkgever, het team en de naaste omgeving. Bekijk de bedrijfsanimatie hiernaast, ontdek binnen twee minuten de oplossing.

Particulieren

Fijn dat je er bent. Je bent misschien doorgestuurd door je huisarts, het ziekenhuis of zorgverlener, of je hebt via via over mijn werk als coach gehoord. Op zoek naar meer balans, meer rust, of een sparring partner voor een bepaald vraagstuk. Of omdat je je kwaliteit van leven of werken wilt verbeteren. Misschien wel omdat je bent geraakt door een levensingrijpende gebeurtenis. Voor jou maak psycho-sociale of mentale ondersteuning toegankelijk. Liefst kortdurend en oplossingsgericht. Het traject wordt door heel veel zorgzame werkgevers vergoed. De aanvraag is vertrouwelijk en ik help je daarbij. 

Als kanker je raakt

Als kanker je raakt, dan vragen ziekte en zorg, behandeling en herstel veel aandacht. Kunnen thema’s als vermoeidheid, angst, zelfbeeld, relaties, zingeving en werk opeens lastig zijn. Is het moeilijk grip te houden op je dagelijks leven. Begeleiding voor jou, je partner of je gezin, is dan een welkome ondersteuning.

 

Ik ben gespecialiseerd en gediplomeerd (post-hbo) in de coaching bij kanker en werk samen met de eerstelijns zorgaanbieders binnen Apeldoorn. Deze vorm van coaching wordt door heel veel zorgzame werkgevers vergoed. De aanvraag is vertrouwelijk en ik help je daarbij. 

Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Vrijblijvend kennismakings-
gesprek

  Cliënt ervaringen

  Medewerkster IT-Services, 27 jaar
  Lees verder
  “Houvast in het opbouwen van mijn uren op het werk (in overleg met bedrijfsarts en leidinggevende), inzicht in wie ik ben als werknemer na het verlies van mijn broer, handvatten voor (gewenste/ongewenste) gesprekken met collega’s en hoe ik kan reageren op situaties waar ik niet op voorbereid ben. Ik werk nu een aantal weken weer mijn volledige uren en dit gaat goed. Ook emotioneel gezien heb ik goede stappen kunnen zetten. Mijn rouwproces blijft bestaan en heeft nu naast mijn privéleven ook een plek gekregen in mijn werkende leven. Een plek waar ik me goed bij voel en waarin ik ook mijn werkzaamheden goed kan uitvoeren.”
  Medewerkster energie netbeheerder, 47 jaar
  Lees verder
  “Ik kreeg zeer veel handvatten en ook steun toen ik aan de grond zat. Mijn coach wekt vertrouwen, is zeer professioneel en laagdrempelig. Ik ben weer vol aan het werk en heb ook nog eens beter geleerd naar mijzelf te luisteren. Mijn gevoel serieus te nemen en nog belangrijker, om hulp te vragen. Het doel om mentaal op de been te blijven is meer dan behaald.”
  Previous
  Next

  Interieur ontwerpster

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

  Contactgegevens

  Handige links

  Gemaakt door BureauBerk.com

  Vrijblijvend kennismaken