Lodge Nr18

- Gisella Wessels

Bed & Breakfast

"Logeren in de stad tussen de parken"

- Gisella Wessels

In het centrum van Apeldoorn staat
Lodge Nr18

Een sfeervolle vakantiewoning van alle gemakken voorzien en zeer comfortabel ingericht.  Met woonkamer, keuken, aparte slaapkamer, ruime badkamer en eigen terras in het groen is alles aanwezig voor een heerlijk verblijf in Koninklijk Apeldoorn.  Paleis ’t Loo, NP de Hoge Veluwe, theater Orpheus, wellness, golf en ontspanning in de directe omgeving, dit is de perfecte keuze voor lekker genieten op de Veluwe!

Hartelijk welkom!

Welkom op de Koninginnelaan, welkom in onze Lodgenr18! Een bed&breakfast, stadshuisje, petit logement de luxe of vakantiewoning, alles is hier aanwezig voor een fijn verblijf! Geheel voor eigen gebruik en van alle gemakken voorzien. Gelegen naast onze woning, in de karakteristieke monumentale wijk De Parken. Aan de rand van het levendige stadscentrum,  met winkels, terrassen en heel fijne restaurants op loopafstand! Dat is royaal genieten. 

Prijzen & informatie

Wij hanteren een minimum verblijf van 2 nachten, tenzij last minute beschikbaarheid open staat.  De toeristenbelasting is inclusief. Ontbijt is niet inbegrepen, maar verzorgen wij graag op aanvraag (€ 12,50 per persoon) 

Creditcard of pinbetaling is bij ons niet mogelijk, bank app betaling wel. De Lodge is geschikt voor max 2 personen per verblijf en is niet ingericht op (kleine) kinderen. Huisdieren en roken niet toegestaan.

Catering & Shopping

Relaxed verblijven in de Lodge, doe je boodschappen in de buurt! De winkeliers van de Koninginnelaan staan bekend om ‘royale’ kwaliteit. Laat je verrassen door hun veelzijdige aanbod. 

In- en uitchecken

Vanaf 16.00 tot 20.00 is het mogelijk om in te checken, uitchecken is voor 11.00 uur ’s ochtends. Afwijkende aankomsttijd of 24 uurs verblijf kan worden besproken. Annuleren kan in het laagseizoen tot 5 dagen voor uw aankomst, in het hoogseizoen tot 14 dagen voor uw aankomst, daarna betaalt u 100% van het totaalbedrag.

Prijzen & informatie

Wij hanteren een minimum verblijf van 2 nachten, tenzij last minute beschikbaarheid open staat.  De toeristenbelasting is inclusief. Ontbijt is niet inbegrepen, maar verzorgen wij graag op aanvraag (€ 10,00 per persoon) 

Creditcard of pinbetaling is bij ons niet mogelijk, bank app betaling wel. De Lodge is geschikt voor max 2 personen per verblijf en is niet ingericht op (kleine) kinderen. Huisdieren en roken niet toegestaan.

In- en uitchecken

Relaxed aankomen in de Lodge, een borrelplank bij aankomst? Vraag naar onze ‘lodge leveranciers’. Zij blinken uit in culinaire verwennerij en verrassen u graag. De winkeliers van de Koninginnelaan blinken uit in kwaliteit, vraag ons gerust naar hun aanbod en acties.

Catering & Shopping

Vanaf 16.00 tot 20.00 is het mogelijk om in te checken, uitchecken is voor 11.00 uur ’s ochtends. Afwijkende aankomsttijd of 24 uurs verblijf kan worden besproken. Annuleren kan tot 5 dagen voor uw aankomst, daarna betaalt u 100% van het totaal bedrag.

Aanvraag

    Contactgegevens

    Handige links

    Gemaakt door BureauBerk.com